Constellation
Constellation
Constellation
Constellation
Constellation
Constellation
Constellation

Constellation

Fedrigoni bemutatja "A különleges lények könyve"-t. Az új Constellation mintakönyv teljes részletességgel tartalmazza az FSC ® tanúsított, ECF, famentes prégelt natúr és mázolt papírokat

Fedrigoni bemutatja  "A különleges lények könyve"-t. Az új Constellation mintakönyv teljes részletességgel tartalmazza az FSC ® tanúsított, ECF, famentes prégelt natúr és mázolt papírokat.

Balena alba metallica, Hippocampus musicalis, Elioptero illuminarium: a legritkább teremtmények képzeletbeli bestiáriuma.

Hal ananász-pikkelyekkel, óriásbálna és csikóhal, melyek hangszerekké alakulnak át, órák és bőrbevonatú bonyolult szerkezetek - prégelt és gyöngyházas papírokon. Ők a Constellation-világ állatai, amelyek kinyitják képzeletünk ajtaját és teret adnak a Constellation Snow® papírok csodás mintázatainak és a Constellation Jade® fényeinek.

Prégelt papírok és kartonok látványos mintakönyve, mely válasz a csomagolások és kimagasló grafikai dizájn kihívásaira, fokozva nagyhatású és különlegesen elegáns vizuális effektekkel. Számos különböző nyomtatási technológia váltakozik e mintakönyv oldalain, ahol az eltérő tapintási hatások bámulatosan összekapcsolódnak egymással, hogy hangsúlyozzák a Constellation Snow papírok impresszív fehérségét és megbízhatóságát (néhány mintázat esetén mindkét oldalon prégelve) és a Constellation Jade fényét, egyoldalon gyöngyházas pigmentekkel.

A teljes sorozatban 25-féle prégelés van, köztük három új: Moon, Spillo és Milano - melyek mind a fehér Snow, mind a gyöngyházas Jade verziókban elérhetőek.

A mintakönyvben benne vannak a vízálló Constellation Snow címkepapírok is, melyek ideálisak pl. bor- és pezsgőcímkék készítésére. A mintakönyvben van egy "SuMisura" ("mérték után") rész, ahol a Sirio Color sorozat bizonyos színeit a Constellation sorozat számos prégelésével kombinálták, így adva inspirációt a személyre-szabott, egyedi színes megoldásokhoz.

Elérhető grammsúlyok:

 - Constellation Snow : 115,130,170, 200, 240, 280, 350 és 400 gr/m2;

 - Constellation Jade: 115, 215, 300 és 350 gr/m2

Az új 115 gr/m2 helyettesíti a korábbi 90 gr/m2-t a Constellation Snow papíroknál, csökkentve az átlátszóságot doboz kasírozáskor.

 

Megosztom a cikket:

Megnézem a videót

Ezt is megnézem