FEDRIGONI Árkiigazítás

Ugyanakkor mindig arra törekszünk, hogy termékeinket továbbra is zökkenőmentesen és a legmagasabb minőségben kínáljuk Önnek.

A piaci cellulózárak aránytalanul emelkednek és a logisztikai költségek is felfelé ívelnek, részben a papír iránti nagy globális kereslet miatt - ezért ismét kénytelenek vagyunk az árainkat módosítani.

 

Magától értetődik, hogy beszerzési és termelési folyamatainkat folyamatosan optimalizáljuk cégen belül, hogy minimalizáljuk az ügyfeleinkre gyakorolt hatást.

Ugyanakkor mindig arra törekszünk, hogy termékeinket továbbra is zökkenőmentesen és a legmagasabb minőségben kínálhassuk Önnek, ezért sajnos elkerülhetetlen, hogy finom-/speciálpapírjaink árait további 3%-kal megemeljük 2021. július 1-jétől. Az összes termékcsoportot érintő további kiigazítások már előkészítés alatt állnak és a piaci fejleményeknek megfelelően kell majd dönteni.

 

Sajnáljuk, hogy ilyen rövid határidőn belül kell szembesítenünk Önöket ezekkel a szükséges intézkedésekkel és előre is köszönjük megértésüket.

Természetesen az Ön FEDRIGONI ügyféltanácsadója mindig rendelkezésre áll egy személyes beszélgetés erejéig, hogy tisztázzon minden felmerülő kérdést és aggályt.

 

Üdvözlettel:

az Ön FEDRIGONI csapata

Megosztom a cikket: