FEDRIGONI A CASA - "SNOW & SPORTS"

Ez a kiadvány a CARD NATURE & HIGHLINE kampány részeként elnyerte a GERMAN DESIGN AWARD díjat!

Az A CASA „SNOW & SPORTS“.kiadvány a CARD NATURE & HIGHLINE kampány részeként elnyerte a GERMAN DESIGN AWARD díjat.

A kiadványt fényes UV-lakk, UV-domborlakk, többszínű UV-effekt lakk, egyedi pigment és fehér nyomtatással készítették. További felületnemesítések, mint például a Scodix effekt fóliák, vakdomborítás és prégfóliázás hatásosan mutatják be a prégelt papírokban rejlő további lehetőségeket. Felébrednek az érzések, hogy neki induljunk a hóban. Az eredmény egy téli képi világ - a fotózás és az illusztráció kombinációja. A látvány kiteljesedik a túlnyomórészt fehér papírokon, brilliáns színekkel, ragyogó nyomtatással és lenyűgöző festékekkel, fóliákkal. Például a SYMBOL CARD Gloss és SYMBOL CARD E prégelt FSC® tanúsított kromoszulfát-kartonokon (a SYMBOL kollekció részeként) vagy az ARCOPRINT 1, ARCOPRINT MILK és ARCODESIGN natúr kartonokon.

A SPLENDORLUX öntvemázolt bevonatú kollekcióba tartozó MIRROR Bronzo kartonon a tükörhatás eredményeként különösen hatékony: ezüst Laserline fóliával kombinálva, amely a szivárvány színeit megtöri és tükrözi, művészi és kifinomult design rajzolódik ki.

Interaktív élmény nyújt a SIRIO WHITE / WHITE kartonra nyomott képeslap: technikailag kiterjedt feldolgozással - perforálással, bígeléssel és stancolással - a képeslap egy kis 3-D téli tájjá válik.

Az A CASA "SNOW & SPORTS" dokumentálja a FEDRIGONI finom papírok magas színvonalát. Egyszerre nyomtatott minta, inspiráció és döntéshozatali forrás a kreatív emberek, nyomdászok, csomagolóanyag gyártók, kiadók és ipari ügyfelek számára.


 

Az A CASA - egy kreatív gondolkodásmód!

Megosztom a cikket: